Van banden tot pechverhelping

 

Pneumac Houdeng is de vakman die u nodig hebt voor uw voertuigbanden als u in de buurt van La Louvière woont. Banden voor personenwagens, vrachtwagens, tractoren, werfvoertuigen, moto’s, zelfs kruiwagens. We hebben ook een breed gamma velgen en winter- of vierseizoensbanden. Een band voor elke velg! Michelin, GoodYear, Bridgestone, Continental, Kleber, BF Goodrich, Fulda, Debica, Semperit, Trelleborg, Firestone, Dunlop, Uniroyal, Pirelli zijn enkele merken die we u voor uw comfort en veiligheid voorstellen. Bovendien zijn we uitgerust voor uitlijning en uitbalancering en geven wij uw zomerbandenset onderdak tijdens de wintermaanden.

 

De expertise van Pneumac Houdeng behelst nog meer. Reken op onze pechverhelpingsdienst voor al uw bandenproblemen waar u ook bent: onderweg met de vrachtwagen, op het veld met de tractor, op de werf of in de fabriek met welk voertuig dan ook.

 

 

Voor al uw voertuigen

 

Al twee generaties lang kunt u rekenen op onze kennis en onze kwaliteitsservice voor al uw vervoermiddelen: personenwagen, moto, vrachtwagen, tractor, bus of autocar. Wij zijn lid van de Tyre Service Europe en hebben een erkenning voor het onderhoud van leasingwagens.

 

Onze uitdrukkelijke wens: met onze kennis van zaken u de dienstverlening leveren die u nodig hebt. Die uw voertuig nodig heeft!

Zoekt u een bandenexpert?

Neem dan nu meteen contact met ons op – met elke vraag, voor elke inlichting.