Pechverhelping? Dat is ons vak!


Hebt u onderweg, in de fabriek of op de werf bandenpech met uw vrachtwagen? Eén telefoontje en wij komen uw banden herstellen of vervangen – waar u op dat ogenblik ook bent. In de streek van La Louvière en de centrumregio is Pneumac Houdeng het bedrijf waarop u voor pechverhelping kunt rekenen. Dank zij onze takelwagens en de hulp van onze technici zijn uw problemen direct van de baan!

Bovendien doet u uw voordeel met onze kennis over banden, van de kleinste tot de grootste. Zo is uw voertuig goed uitgerust en rijdt u gegarandeerd veilig. Voor alle weersomstandigheden hebben wij de band in uw maat en van uw voorkeurmerk. En u krijgt er nog een pak dienstverlening bovenop: uitlijning, uitbalancering, en een ruime keuze in velgen. Zo rijdt u pico bello uitgerust de weg op!


Ervaring én vakbekwaamheid

De technici van Pneumac Houdeng doen alles voor u en uw voertuig – of het nu om een personenwagen, een moto, een 4x4, een vrachtwagen, bus of autocar gaat. Wij hebben trouwens een erkenning voor leasing- en bedrijfswagens. Waar iedereen ons voor kent? Onze kennis van zaken en professionele dienstverlening. Daar maken we al twee generaties lang werk van. Voor uw voertuig. En voor u!

Bel ons even:

met een probleem of om het even welke vraag. Een oplossing krijgt u altijd van ons!